Gubitak kose je problem sa kojim se suočava veliki broj muškaraca. U našoj klinici, ovaj problem je rešiv zauvek. Transplantacija kose je hirurški proces koji se može razlikovati u zavisnosti od metode koja se primenjuje.

Nakon dugogodišnjeg iskustva, transplantacija kose AHT metodom predstavlja bezbolnu proceduru koja će vam pružiti prirodne rezultate, bez bola i vidljivih ožiljaka. Predstavlja najminimalniju invazivnu metodu koja se danas primenjuje.

Da primenjujemo najviše standarde upotrebom najsavremenijih instrumenata i tehnologije, uverio se još jedan zadovoljan pacijent koji je u našu kliniku došao iz Crne Gore. Sa 3200 dlaka formirana mu je frontalna linija i progušćena kompletna regija, a prosečan broj dlaka po folikulu 2.4. U toku procedure, primenjena je PRP terapija najkvalitetnijim separatorom, gelom za razdvajanje trombocita, i ATPv bio element. Cela procedura, sa sve upisom u zdravstveni karton, trajala je šest sati.

Više o metodi:
AHT metod je nastao usavršavanjem FUE, a kasnije DHI metode, praćenjem najnovijih tehničkih dostignuća i trendova u domenu presađivanja kose i primenom istih. Na svetskim kongresima za restauraciju kose se dva puta godišnje iznose inovativne metode i prikazuju različita istraživanja. Mi težimo da koristimo najsavremeniju opremu i metode prateći svetske trendove u presađivanju kose. Naš metod je postigao zavidne rezultate i postao vodeći metod na Balkanu za transplantaciju kose i nastoji da pomogne što je moguće većem broju onima koji imaju problema sa opadnjem kose. Budite slobodni pa dođete kod nas i uverite se kako da povratite samopouzdanje i kvalitet života. Ukažite nam vaše poverenje i pustite da bude vaš izbor u borbi protiv opadanja kose!

Proteklih godina, naš metod je proširio poslovnu saradnju, posvetivši se razvijanju inovativnih tehnika i medicinskih sredstava na polju transplantacije kose. Osoblje AHT tima čini obučeni personal, sa seritifikatima i visokim standardom u najnovijim tehnikama. Oni su podvrgnuti viskom stepenu obuke kako bi zadovoljili najviši standard i obezbeili kvalitetan rezultat.

Pročitajte još:
Top 3 pakovanja za kosu!
Želite lepu i sjajnu kosu? Glicerin provereno čini čuda!
Da li ste znali da su riđokosi bili cenjeni kao lepši i atraktivniji? Ove činjenice o crvenoj kosi morate da znate!

Domaće i prirodno: Cimet sprečava opadanje kose!
Da li ste znali? Dužina kose otkriva kakva ste osoba!